Julbord

Igår va ja o lillasyster som sagt på Idol, de va faktiskt bättre än va ja hade förväntat mig, eftersom att vi hade vip platser så fick vi sitta precis bakom juryn vilket var kul eftersom vi hela tiden syntes i bild :)

NU har ja precis kollat på Transformers på canal+ vaknade supertidigt idag (8.30), inte likt mig men kunde inte sova, huvudet känns som om de ska sprängas vilken sekund som helst, ska käka lite frulle o se om den här jävla huvudvärken släpper lite iaf.
Kl 12 ska ja till tandläkar´n på vanlig rutinkontroll, de har ja verkligen ingen lust o ork till men va fan de går fort.

Ikväll är de julbord som gäller o då hoppas ja verkligen att huvudvärken har släppt, kan fan inte sitta still på ett julbord me så här ont, har fan svårt för de i vanligafall hehe.
Julbord är så himla mysiga man får verkligen den rätta julkänslan av de, vi brukar gå varje år ja, min familj o släkt, älskar julbord. I år ska  vi till Scandic Continental på Vasagatan, har vart där en gång förut o de va riktigt bra där.

Nej nu blire frukost / Puss Nathalie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0