Vilken vecka!

Fan vet inte va ja ska börja nånstans, den här veckan har vart så sjukt rolig. I onsdags åkte vi som sagt en kryssning till tallinn, ja, Robby o Conny. Plockade upp Robby på vägen till Värta o sen mötte vi Conny i terminalen, de första vi ser där e några jävla afrikaner eller nåt som spelar på nå jävla djungeltrummor o vår första tanke var; snälla hoppas att dom inte ska me båten, men visst fan va dom där me haha, men iaf när vi hade gått på båten gick vi direkt till taxfreen, haha vart annars, o bunkrade upp me både de ena o de andra, sen vart de käk o förkrök i hytten (pizza o gin), när vi började bli lite dragna gick vi ner till spa avdelningen o satte oss först i bastun, dom hade både ångbastu o vanlig bastu, där satt vi tills de började bli aldeles för varmt o tills ölburken inte gick att hålla i längre pga värmen hehe så vi satte oss i bubbelpoolen ist, efter de blev de mer krök tills vi inte kunde gå längre.
På torsdagen kom vi fram till Tallin kl 10 på morgonen, så då gjorde vi oss iordning o en vid halv 12 gick vi av. Conny hade vart i Tallinn tidigare så han visste hur man skulle gå o vart alla spritbutiker fanns hehe, vi började iaf dagen me en macka på statoil o sen knallade vi iväg. I gamla delen av Tallinn så såg de nästan ut som ett lite mer trachigt Visby, men de va fint, vi satte oss till slut på en mur i solen, de va inte så jättevarmt men de va skönt o bara sitta ner o ta de lugnt, sen efter de käka vi lunch på donken (en rosa donken) o efter de vart de spritbutiken o sen tillbaka till båten igen. Vid kl 18 skulle båten gå tillbaka mot stockholm, men eftersom att vi va rätt tidiga på båten igen så gick vi ner till spat o bada bastu o drack kosken o öl, efter de käka vi (pizza igen) o sen var vi i fullgång hela kvällen, vi lyckades lura iväg Conny på en salsa kurs haha fan va kul de va o se, skrattade så man fick ont i magen.
Fredag morgon var man riktigt dragen o bakis men den va bara o kliva upp kl 09:30 för båten va framme i stockholm kl 10. När ja kom hem la ja mig i ett bad o bara tog de lugnt, sen senare på kvällen var de bilträff i barkarby så då mötte ja upp Robby, Anders, Åsa o Rebecka så åkte vi dit, fanns en hel del snygga biler, efter de var de streetrace på sveavägen, va dock inte så många som körde så vi åkte hem till Robby o hade efterfest.


Förkrök i hytten


Conny inviger fyllebänken som en äkta djurgårdare ;)


Salsa kungen

Robby o Conny


Norrlands bussen står utan för Systemet i Tallinn o fyller på haha ;)


Rosa donken


Påfyllning

I lördags var de bilträff här i Tyresö så ja o Robby drog dit för o titta, dom körde racet på motorvägen o de va betydligt fler som körde här än dagen innan, va en snubbe som inte kunde drifta överhuvudtaget, de ända han gjorde var att slira på kopplingen så de lukta koppling i hela Tyresö haha.
Igår var de bilträff i Södertälje o där hade dom anordnat först själva träffen vid donken o sen lite längre bort hade dom anordnat streetrace på en landsväg, så de va riktigt kul o se.

Idag har ja bara vart i skolan o slappat haha, va så jävla trött. Conny hade fått punka på sin bil så de va riktigt underhållande o stå o kolla på när han skulle ge sig på o byta däck hahah.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0